Första natten

2011-10-06 @ 21:57:58
Jobbar min första natt på 2.5 år,kliver in på jobbet och ser att vi har... 0 patienter på mitt vårdlag.3 Patienter sammanlagt på hela avd,oh vilken tung natt!!!(fy så tråkigt!!) När jag jobbade innan barnledigheten så va det alltid fullbelagt och tunga patienter,men nu sen dom öppnat mava,kava och allt vad det heter så har situationen på min avd tunnats ut.Så här är det nu för tiden säger dom. Aja,får väl hoppas på NÅN patient (ja inte för patientens skull men för våran skull) kommer in på avd inatt. Trevlig natt på er!

Hår!

2011-10-05 @ 23:36:34

Idag har jag blivit med hår :)
Köpte vågigt hår men efter en tvätt så blev det krulligt!Så nu blir det mycket plattång och dra i håret :)
Tack snälla Lina som hjälpte mig och Erika som va så snäll och ville ha oss hos dig <3


Jobb jobb jobb!

2011-10-05 @ 00:49:12

Nu har jag jobbat en dagtur igår och ikväll :) Minnet behöver fräshas upp men ta blodprover satt in i ryggmärgen,fortfarande en rackare på det ;)

Imorrn ska jag och mina barn ta bussen till österbybruk,min käre fd svägerska Lina ska sätta i löshår på mig,ser verkligen fram emot det! :) (efter amning och mycket stress har jag tappat mycket hår så vill "fylla på lite".Kom över ett vågigt 50 cm-hår på tradera så vi får se hur slutresultatet blir ;)
Nu blir det sömn-intag,tar ju på krafterna att jobba!
Natti natti


Helg åter igen!

2011-10-01 @ 10:04:42

Denna vecka har jag skolat in Tyra på Frejas avd,allt har gått jättebra :) Mycket är nog tack vare att Tyra varit med vid typ varje hämtning o lämning så hon känner både personal och barn väl :) På måndag infinner jag mig på jobbet kl 06:45,lite nervöst men jag ser fram emot det! (har inte jobbat på 28 månader!)

Idag ska vi till barnens farmor på lite mys och middag,skönt att komma hemifrån :)

Detta är ett inlägg från mobilen,hittade en app så nu kanske jag bloggar oftare :P
Ska fortfarande skriva om saker som hänt sista tiden men det tar jag sen.
Ska kolla nu om man kan lägga in lite bilder :)





♥ Välkommen till oss,familjen som välsignats med en liten Freja som har det lilla extra. Hon föddes med Down´s syndrom och är helt underbar! Följ med oss i vår vardag och på våra äventyr! ♥