Tar helg nu :D

2011-01-19 @ 21:49:25
Fast vi har ju nästan lördag hela veckan :)
Idag började vi ge Movicol junior till Freja,hoppas hon blir bra i magen nu!
Vi va och hälsade på den nyblivna familjen här brevid,tjejernas lilla kusin va såååå liten!Mina barn har aldrig varit så små,så först hålla i mina dunderklumpar på 11 kg respektive 7,2 kg och så får man en liten 3 kg-tjej i famnen...Åh,hon är så fin!

Mina tjejer har kommit in i en gnällperiod,vet inte om det är 18-mån. vaccinet för Frejas del och att Tyra bara hakar på :D
Imorrn drar vi ut till tjejernas mormor igen och kör på en weekend ♥
Känner mig dum mot alla mina vänner jag aldrig hälsar på när vi åker ut,men vi tar ju aldrig med syskonvagnen och jag vill inte att mamma ska behöva sitta och skjutsa runt oss,fan jag behöver ett körkort :/

Skulle lägga över bilder från kameran o ladda upp här men så hittar jag inte överföringskabeln :(

Nej,nu blir det nog filmtajm,Freja somnade redan 18:30 och Tyra tog (förhoppningsvis) sista slurken för idag vid 21,god kväll!!

Uppdate!
Dom ringde ju från kommun i förrgår,nu är det igång med dagis åt Freja,dom vill ha "bevis" på att Freja har down´s syndrom så dom vill att jag skickar in ett papper där det står..
Kanske att hon får börja snart,det va förtur,reducering av avgifter,bla bla ;)

Lite update :)

2011-01-18 @ 10:08:22
Usch,har inte haft tid o lust att blogga,förutom om tjejernas sötnos till kusin då ♥

Såååå,vad har hänt sen nyår då?Freja fick nån släng av magsjuka som bröt ut på nyårsdagen när vi åkte hem från mamma.Allting rann rätt igenom.Min kära mor kom in på måndan och tog Freja till akuten,läkare tyckte inte det va nån fara,hon låg så pass bra på viktkurvan..
Magsjukan höll på i en vecka,till o från,kunde vara uppehåll på 16 timmar så va den igång sen igen.
Trodde hennes hårda mage kanske skulle ändras efter detta,men 3 dagar efter sista diarréen så va hon hård i magen igen.
Känner mig lite besviken på Frejas läkare,ringde henne för över en vecka sen,pratade med hennes sekreterare och doktorn skulle ringa upp,men icke....
Tänkte börja med movicol junior åt Freja,nån som har erfarenhet av det till barn?

Kusin Wilma fyllde 2 år den 3:e men eftersom Freja fortfarande va sjuk så vågade vi inte smittas,men vi åkte iaf ut till tjejernas mormor till helgen och där tog vi det bara lugnt och mös ♥

Förra onsdagen va det dags för bvc-besök för båda tjejerna,Tyra skulle vägas och Freja skulle få 18-månadersvaccin. Båda va gnälliga,inte den sköterskan dom är vana vid...Ja,besöket tog 1.5 timme,varför går man själv på sånt för????
Mitt upp i alltihopa när båda barnen skrek o grät så rann tårarna på mig med,sköterskan sa ordet jag velat sätta på mina känslor:Otillräcklig!
Det är mycket i mitt liv just nu och otillräcklig är PRECIS vad jag känner mig :(

I torsdags va min svägerska och hennes sambo beräknade men lilltjejen ville stanna inne en dag till,hon ville ut i fredags förmiddag istället :)
I lördags åkte Freja till sin farmor och sov över,DET va behövligt,jag och Tyra kollade på film på lördagskvällen,när gjorde man det sist liksom??!
Så kom vårt lillhjärta hem på söndagseftermiddan igen,hon hade haft det så bra hos farmor sin så :)
Igår va vi till hab,har inte varit dit sen november tror jag,dom tyckte som vanligt att Freja va jätteduktig men nu siktar vi stort på att hon ska gå snart,ska hitta ett par stabila gå-skor åt henne :)

Idag ska vi ta det lugnt,och imorrn ska vi ner till svägerskan och mysa med lillkusinen ♥

På torsdag tror jag att jag o tjejerna åker ut till mormor,känns som så!

Ska lägga ut bilder med,men inte just nu.

Måste bara....

2011-01-15 @ 15:32:30
Nu snodde jag webbis-bilden Sofie,hoppas det inte gör något!!Måste ju visa upp mina tjejers bedårande nyfödda kusin,är SÅÅÅÅ sugen på att gå ner dit och gosa på stört men ska hålla mig så dom får boa in sig med sin nya familjemedlem :P

Gosgosgos!!!!

Välkommen önskar vi tjejernas kusin

2011-01-14 @ 18:23:25
Idag på förmiddan föddes tjejernas kusin som haft arbetsnamnet "Snuttan" ;)
Jättegrattis till er Sofie och Dashti,vi lääääängtar tills vi kan komma över och gosa gullunge!Årets första kusin,nu väntar vi på kusin nr 2 i februari och kusin nummer 3 i maj :)

Lovar att uppdatera inom kort om hur starten på detta år varit!

God fortsättning på det nya året!

2011-01-02 @ 00:01:08
Idag kom jag o tjejerna hem efter en härlig vecka ute i skogen hos tjejernas mormor ♥

Ska lägga upp lite bilder i ett kommande inlägg från julfirande o så,men just nu hägrar sängen för mig (Freja somnade precis).
God natt ♥
♥ Välkommen till oss,familjen som välsignats med en liten Freja som har det lilla extra. Hon föddes med Down´s syndrom och är helt underbar! Följ med oss i vår vardag och på våra äventyr! ♥