Hej hopp!

2010-10-20 @ 20:59:53
Igår firade jag och min käresta hela 3 år tillsammans,jag gjorde mumsiga köttfärsfyllda paprikor,och min sambo fick ett kärleksfyllt kort,en present och chokladhjärtan :)

Har beställt en massa mullbärsljus från min faster som hade ljusparty igår,så snart kommer det lukta MUMS här hemma igen :)
Idag va jag,kusinen och våra barn till...IKEA ;D
Köpte nytt porslin o glas så nu ska det gamla ihopplocket kastas!

Va till bvc igår och vägde o mätte båda döttrarna,Tyra går upp finfint,4920 g,och Freja går saaaakta upp,10800 g..Min stooora tjejer :)
Tror Tyra har nåt refluxproblem,hon kräks ofta,är inte van vid det då Frejsan alltid höll igen på det,hon ville inte mista nåt hon inte ;)

Äh,bla bla bla,här kommer bilder istället :
Ska bara...peta...lite.....
HAPPYFAAAAAAACE :D
Freja visar stolt upp sina 4 fina tänder med den nya minen hon kör med :)

Nu ska det ammas och kollas på Grey´s Anatomy!


-18,5 kg!

2010-10-18 @ 16:09:00
Har nu gått ner 18.5 kg sen förlossningen,alltså passerat startvikten med -9 kg :)
Och har inte börjat röra på mig ordentligt ÄN,så när promenaderna börjar tillta så ska väl viktnedgången oxå förhoppningsvis tillta ;D

Ville bara berätta det,återkommer med bilder och mer skriverier om tjejerna inom kort!

Update minsann!

2010-10-15 @ 13:44:28
Oj då,två veckor sen sist :D
Ska FÖRSÖKA vara kortfattad i denna sammanfattning av de två senaste veckorna då!

Första helgen i oktober åkte jag o tjejerna ut till deras älskade mormor,hade mysigt och avnjöt marknaden på lördagen.På lördagseftermiddan åkte vi hem till en toppentjej o hennes barn,hade jättetrevligt!Tack för ditt trevliga sällskap Cathy ♥
Söndagen va det dags att åka hem,alltid lika trist :( Men min mamma fick ett glädjande samtal iaf,det gillade vi skarpt ;)

Förra veckan så missade vi kommunikationsgruppen på hab för Freja,går inte att vara alltför tidsoptimistisk med två småbarn har jag kommit fram till :/
Kom iaf iväg till bvc o vägde Tyra,hon hade gått upp till födelsevikten och tillomed passerat den med 10 g,alltså 4520 g.
Onsdaden började Grey´s anatomy ÄNTLIGEN!Jag och kusinen drog en repa på IKEA med barnen,alltid lika trevligt :)
Förra fredan träffade jag min bm och vi skrev en remiss till sjukgymnast då jag fortfarande har ont i vänster höft :(

Helgen va lugn,hade besök o mös :)

I måndags kom vi faktiskt iväg på kommunikationsgruppen,min kära ♥ mamma ♥ va så gullig o följde med!Det va sista gången på ett tag,ett uppehåll nu fram tills mitten på november.Tråkigt att ha missat två gånger.
Sen blev det ett IKEA-besök på det :D
Ett nytt bvc-besök för Tyra i tisdags,då hade hon gått upp ytterligare 200 g :) Duktig tös!

Igår va vi till audiologen med Tyra då hörseltestet på återbesöket inte va bra,dom gjorde samma test och det visade samma,då blev jag lite nervös,men så gjorde dom ett annat test och då fick hon godkänt! *pust* Troligen bara fosterfett o "skräp" som blockerade.
Men vi ska dit om ett år igen och göra om testet och träffa läkare,skönt att dom följer upp även om det nu kanske inte är nåt fel.
Svärmor lekte med Freja under tiden vi va på audiologen,så efteråt blev det en sväng till..IKEA :P
Nu har jag nog bestämt mig för att köpa nytt posrlin o nya glas till köket o kasta ut det gamla (dricksglasen är waaaay för stora och tallrikarna har jag tre olika uppsättningar av gällande påde flata och djupa,ja det är en massa porslin i skåpen..)

Idag är det fredag,här hemma ska vi smaska köttfärslimpa har jag bestämt,så när tjejerna vaknat och ätit så ska vi dra med oss pappan på promenad till affären o handla :)

Trevlig helg på er! ♥
♥ Välkommen till oss,familjen som välsignats med en liten Freja som har det lilla extra. Hon föddes med Down´s syndrom och är helt underbar! Följ med oss i vår vardag och på våra äventyr! ♥