Fredag.

TACK för era kommentarer om råd,ikväll ska vi börja ordentligt med rutiner,känner att det inte funkar längre att Freja typ alltid får som hon vill,hon BEHÖVER ju faktiskt rutiner i sitt liv.

Möt vår nya städhjälp,hon va här tidigare i veckan och provstädade ;)


Har ÄNTLIGEN fångat Tyras leende på bild,på dessa bilder ser hon dock väldigt vuxen ut och jag blir arg över att kameran ibland gör bilderna gulaktiga:







Freja är så otroligt söt,igår när vi satt i soffan så höll jag i Tyra och Freja stod på knä brevid,då lutar hon sig över Tyra och ger henne en massa pussar på kinden och munnen :)
Hon har sina guldstunder ibland då hon är genomsnäll ;D Men hon är övervägande dominant storasyster,så kommer det nog alltid att vara,ha ha :)

Om ett tag ska vi iväg och väga lillesyrran,hon växer och frodas (inte konstigt med hennes matlust,ha ha),sen ska vi hem till tjejernas faster Sofie som fyllde år häromdan,då får dom träffa farfar med,vilken lyxdag ♥
Har ju glömt att berätta,tjejerna ska få kusiner i början på nästa år,både faster Sofie och morbror Johan ska få tillökningar i sina familjer,kul att alla dessa kusiner blir någerlunda jämngamla :)
Så det ser vi fram emot!
Nej,får nog ta och väcka Frejsan,hon har sovit till 10 (!!) två mornar i rad nu,hon måste ju hinna få frulle innan vi gör oss redo för bvc (Freja följer oftast alltid med)

Ha en underbar helg,själv ska vi nog börja på en teckenpärm åt Freja i helgen (blev påmind efter gårdagens besök på hab),så nu ska det knäppas bilder på Frejas släkt ;)

Kommentarer
Postat av: Fia

Ååååh sööötnosar!!!! :-D Rutiner gör ju barnen starka och trygga så det är ju kanon! Men ingen panik att ni inte har det med Freja ännu, hon är ju faktiskt inte så gammal... ;-) Att Novali har sina rutiner så djupt inrotade asg är nog mest för att tjejerna har ju sina! :-

2010-11-12 @ 12:04:58
URL: http://fiaeleonora.blogg.se/
Postat av: Fia

hahaha! Fast nu låter det som om våran rutiner är slaviskt följda... Så är det SJÄLVKLART inte! Vi åker gärna iväg på kvällen och träffar vänner etc och då ruckas ju rutinerna såklart. ;-) KRAM

2010-11-12 @ 12:06:38
URL: http://fiaeleonora.blogg.se/
Postat av: Faster Pia

Vad tar lillstäderskan per timme?? Skulle behöva hjälp med adventsstädningen nästa vecka, eller är hon fullbokad? Kram

2010-11-15 @ 14:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0