GRRRRRRR!Skit på dig!

Blir sååå jävla förbannad på människor som inte tar sitt ansvar!!!
Har man skaffat ett barn,så ska man då fan inte ge upp det för att "starta ny familj"?!!
Bor man i samma by med så ska man väl ta sig tid att åtminstone hälsa på sin förstfödda??
Nej,bort med det gamla och in med det nya bara,jävla människor!
Att leva sitt liv i en jäkla stor lögnbubbla och låtsas som att allt är bra när det inte är det,så tråkigt att inte sånna människor kan "wake up and smell the coffee"!!!
DÄRFÖR säger folk upp bekantskapen med dessa människor,för dom bara ljuger och försöker skapa skuldkänslor hos dom nära som försökt hjälpa till.

Det man får lära sig under sin uppväxt är att ta ANSVAR för det man gör,men det finns ju bevis på att det växer bort hos vissa....
Tråkigt när en liten oskyldig människa hamnar i kläm och inte vet vad denne gjort för fel (och denna lilla människa har absolut inte gjort nåt fel heller,men tror desvärre att den har det eftersom den ene föräldern inte vill träffa sitt eget kött och blod!).
Hur kan man ha hjärta att låta sitt eget barn känna skuld över nåt som är ens eget fel???

Använd din egen hjärna och ditt eget förstånd istället för att låta nån annan göra det åt dig!


                                                         


Jodå,jag vet att en viss människa kommer läsa detta och och "skvallra" till den det gäller,men det skiter jag fullständigt i,detta är min blogg,är jag förbannad över nåt så vill jag kunna skriva det här!(för det är ju ingen idé att skriva detta direkt till människan då den glömt bort hur man svarar när det ringer/svara på mess)



Kommentarer
Postat av: mamma/mormor

Helt rätt!!!! Den dan människan vaknar upp så kan det vara försent, den skada som är gjort mot barnet försvinner ALDRIG!

Det är så fruktansvärt tråkigt när folk skaffar barn och inte fattar att iom det så ska man alltid sätta barnets bästa främst! Som föräldrer så SKA man vara den som skyddar barnet mot allt som gör barnet illa och inte vara den som orsakar det.

Det enda man kan säga:

det skjuts för lite i det här landet.......

2010-03-14 @ 12:55:51
Postat av: mycke närstående

Mycke bra skrivet!!! o håller med föregående komentar.Men så tråkigt om man ska behöva gå så långt inann IDIOTEN vaknar men de verkar inte bättre!

2010-03-14 @ 13:25:32
Postat av: Anna

Helt rätt Jenny ut med det bara!! Det är som sagt din blogg och dina känslor och tar personen ifråga åt sig så är det ju bara för att det stämmer..

Kram på dig

2010-03-14 @ 13:33:18
URL: http://tobotroll.bloggplatsen.se
Postat av: Faster Pia

Bra Jenny!!

Släpp ut aggressionerna,det är inte bra att gå och bära det inom sig. Vi får väl se hur lång tid det tar innan personen vaknar till liv och ser vad han har missat. Jag orkar inte längre utan jag ska på bästa sätt se till att detta lilla barn får träffa denna släkt i alla fall:)) Nu är hon med Julia i Örbyhus och rider,hade packat hästryggsäcken med mat och dricka för det skulle bli en "heldag" med hästarna. Kram Pia

2010-03-14 @ 14:06:45
Postat av: Johanna

Hej Jenny!

Gud va fin blogg Du har! Freja är så himla söt!!! Det verkar som det är argt lite överallt:-), om du läst min status på FB?

You go! Kramar Johanna

2010-03-14 @ 15:39:13
URL: http://karleksallen.blogspot.com
Postat av: Lotta

Hoppla, det var ord och inga visor! Bra Jenny, ut med det bara!! Och är det någon som blir sur är det bara för att sanningen inte alltid är så bekväm. Puss på dig och puss på Frejsan!

2010-03-14 @ 16:25:39
URL: http://systerc.blogspot.com
Postat av: Mija

Att den dumma f-n att inte fattar vad han förlorar!!!! Att han kan kalla sig förälder/man fnys han borde skämmas.

2010-03-14 @ 19:36:17
Postat av: Alma

Gissar att jag vet vem det rör sig om. Så jävla tråkigt! (det var det enda uttrycket som klarade sig igenom cencuren) Ha det bra tjejen.

2010-03-16 @ 18:34:35
URL: http://almastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0