Det är sjukt...

...här hemma.
Freja är förkyld,fast inte så mycket i näsan,utan slemmig i svalget/halsen,vilket resulterar i att hon sätter allt dricka i halsen ganska ofta :(
Så blir hon lite extra gnällig,men det är helt förståeligt.
Får se om hon bättrat på sig tills imorrn,vi har föräldragrupp då,och vill ju gärna gå!

Vi va till bm på kontroll idag,hon har inte gått upp så mycket den senaste månaden,hon väger nu 8220 (vägde 7930 för 4 veckor sen) och växt på sig 1.5 cm,så är nu 67 cm lång :)
Skönt att viktökningen lugnat ner sig,för hon växte med en rasande fart så hon hade bara stl 62 på kläderna i två veckor,men nu ska hon väl kunna stanna på 68 en liten stund kanske? (har börjat använda stl 74 på pyjamaser,men tycker dom i 62/68 är lite korta i benen).

Har precis kommit fram till att vi inte kommer skicka några julkort i år,tackkorten från dopet ska postas imorrn,så Freja kommer ge en julhälsning här på bloggen,och far- och morföräldrar kommer få kort,enklast och passar vår otroliga ekonomi :D (yes,där va jag sarkastisk,he he)

På lördag har jag precis bokat med svärmor att vi ska dit på middag,och på söndag kommer Frejas morfar med julklappar till henne.
Frejas faster (som är 9 år) fick jag nu höra har blivit en rackare på teckenspråk.Svärmor berättade att H kom hem från skolan och tecknade till en hel julsång!
Hon har en lärare som lär dom lite extra,så dom har fått lära sig meditera,ge massage,dansa afrikansk dans,teckenspråk och mycket mer.Hon kommer kunna ha så bra kontakt med Freja och lära henne mycket :)  (själv är det inte lika lättlärt som förr,men man knepar på!)

Nej,strax Bonde söker fru (har inte sett det så mycket i början,men han. där. som. talar. så. punktligt. är. ju. riktigt. rolig :D  Får se Lyxfällan när det går i repris helt enkelt!
Ha nu en riktigt trevlig kväll allesammans!

Kommentarer
Postat av: Elin & Wilma

Så skönt att lill damen stannat till lite på vikten, annars hade hon nog snart vart i kapp Wilma ;)



Här är det också snorigt igen :( Wilma är jätte snorig och hostig, johan jätte snorig... Hoppas jag klarar mig denna gång bara..

Wilma blir också slemmig i halsen, men det beror på att hon sväljer ner snor när hon snörvlar. Kanske lil Freja gör samma lika ???



Kollade på Lyxfällan, en kändis från back in the days från GIMO var med :)Lite kul tyckte jag hihi



Ge Freja en krya på sig kram från oss .....

2009-12-16 @ 21:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0