Så va det fredag igen...

Fredagssysslan denna vecka är...tvättstugan!
Har nu fått samtliga i trappens underskrifter så nu ska uppsalahem få ett brev av mig! (jag skrev ju tidigare om brand i trapp,smällare i trapp,allmänt stökeri,så pratade med en på uppsalahem och hon sa att enda chansen att kunna få portarna låsta dygnet runt va att samla in allas namnunderskrifter och posta till UH,och så får nån styrelse fatta ett beslut).
Igår såg vi att NÅN tagit ur ALLA glödlampor ur vägglamporna i hela trapphuset och haft sönder glödlamporna,så nu ligger det glas överallt!
Pratade med en granne från våningen under,och hon sa att sen dom som bor brevid mig flyttade in har denna trapp blivit den vidrigaste...Ungarna kastar godispapper,annat skit (ja,allt) i trappen,och det tråkiga är att dessa barns föräldrar bryr sig inte ett skit :(
Grannen jag pratade med har pratat med dessa barns mamma om hur hennes barn beter sig,men hon bryr sig inte...Och det är ett fasligt liv från den lägenheten nästan dygnet runt,ungarna kan springa runt ett på nätterna och gapa,skrika,dunka i väggar)

Så är livet i vår uppgång!

LÄÄÄÄÄNGTAR tills imorrn då jag o Frejsan ska sova över hos ♥mormor och bonusmorfar♥ !! :)

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor

vi längtar också <3

Kom ihåg att INTE ta med blöjor ;-)

kramar

2010-01-08 @ 12:22:31
Postat av: Lotta

Störningsjouren?

2010-01-08 @ 13:06:58
URL: http://systerc.blogspot.com
Postat av: Faster Pia

Hoppas att ni får roligt på 1-års kalaset:) Och ha en riktigt mysig kväll/natt hos mormor och bonusmorfar i Öregrund! Vi hörs Jenny

Kram från Pia

2010-01-08 @ 15:03:59
Postat av: Emelie

Bor inte familjen med de stökiga ungarna i er trappuppgång? Gå ihop alla mot dom.. klaga så fort det händer saker. (minsta lilla) är bara hyresrätt, så de borde kunna bli utkastade om tillräckligt många klagar och stör sig på dom.

2010-01-09 @ 09:38:04
URL: http://mobergo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0